Despre Noi

DATA SPEED este o firma cu capital integral privat infiintata la inceputul anului 2005 în Cluj-Napoca si are ca domeniu principal de activitate comercializarea solutiilor industriale de cantarire avand la baza echipamente electronice.

De-a lungul anilor am incheiat parteneriate cu mai multe companii de renume din Europa, producatori de echipamente de cantarire pe care ii reprezentam in Romania, oferind clientilor nostri echipamente sau solutii de cantarire pentru aproape orice domeniu la un standard de calitate ridicat.

Incepand cu anul 2007 reprezentam compania Tassinari Bilance in Romania comercializand marea majoritate a produselor acestora, in principal pentru sistemele de cântarire autovehicule si trenuri/vagoane (cantare feroviare, cantare pod bascula, platforme cantarire autovehicule), cantare medicale, dar si platforme de cantarire.

Tot din anul 2007 am pus bazele parteneriatului cu firma Kern & Sohn din Germania pentru toata gama de sisteme de cantarire, cantare electronice (balante analitice, balante de precizie, platforme de cantarire, greutati etalon, cantare numaratoare, cantare comerciale, cantare cu carlig, transpalete cu cantar, cantare paleti, cantare de verificare, greutati etalon, etc)

Incepand cu anul 2008 distribuim pe piata din Romania si produsele companiei Dini Argeo din Italia, majoritatea fiind destinate mediului industrial: cantare macara, cantare rutiere, platforme de cantarire, cantare pentru motostivuitor, cantare pentru paleti, celule sarcina, diverse cantare industriale.

Pentru a completa portofoliul nostru de produse, incepand cu luna septembrie a anului 2010 am pus bazele parteneriatului cu compania Ravas, lider mondial pe piata echipamentele destinate cantaririi dinamice, ca transpalete cu cantar, furci pentru motostivuitoare sau cantare pentru lize electrice.

Colaborarea inceputa din anul 2013 cu Sensocar ne-a facilitat distribuirea pe piata a unei game mult mai mari de indicatoare de greutate si celule de sarcina pentru toate tipurile de aplicatii.

Pentru mai multe informatii cu privire la partenerii nostri va rugam sa vizitati paginile de internet ale acestora:

Dini logo.Kern logo.Ravas_logo.

Sensocar_logo.Tassinari logo.Zemic_logo

Pe langa produsele celor 4 parteneri mai comercializam si alte tipuri de echipamente: cantare pentru incarcatoare frontale, masini de numarat bani, echipamente masurare forte si materiale sau echipamente pentru codurile de bare.

Din a doua jumatate a anului 2009 activitatea noastra se desfasoara respectand standardele de calitate a managementuIui ISO 9001, certificarea fiind înregistrata sub numarul 38035 emis la data 28.01.2010.

Sigla_ISO

 

Vanzari in toata tara – Alba, Alba Iulia, Arad, Arges, Pitesti, Bacau, Bihor, Oradea, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras- Severin, Resita, Calarasi, Cluj, Cluj-Napoca, Constanta, Covasna, Sf. Gheorghe, Dambovita, Targoviste, Dolj, Craiova, Galati, Giurgiu, Gorj, Tg. Jiu, Harghita, Miercurea Ciuc, Hunedoara, Deva, Ialomita, Slobozia, Iasi, Ilfov, Buftea, Maramures, Baia Mare, Mehedinti, Drobeta Turnu Severin, Mures, Tg. Mures, Neamt, Piatra Neamt, Olt, Slatina, Prahova, Ploiesti, Satu Mare, Salaj, Zalau, Sibiu, Suceava, Teleorman, Alexandria, Timis, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Valcea, Ramnicu Valcea, Vrancea, Focsani, Bucuresti.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Submit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *